«Θα υπάρξουν επιπλέον» κυρώσεις κατά της Κούβας αν το καθεστώς δεν αλλάξει «δραστικά» τη συμπεριφορά του, διεμήνυσε χθες ο Τζο Μπάιντεν, ως απάντηση στην καταστολή διαδηλώσεων στην Κούβα, ενώ η Ουάσινγκτον μόλις επέβαλε κυρώσεις εις βάρος δύο ανώτερων αξιωματούχων της κουβανικής αστυνομίας.
Ερωτηθείς για άλλα παρόμοια τιμωρητικά μέτρα, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε: «Θα υπάρξουν επιπλέον, εκτός εάν συμβεί μια δραστική αλλαγή στην Κούβα, την οποία δεν περιμένω».
Σε μια συνάντηση με Κουβανοαμερικανούς ηγέτες, ο Μπάιντεν τόνισε ότι έδωσε εντολή στα υπουργεία Οικονομικών και Εξωτερικών να του αναφέρουν σε ένα μήνα για το πώς θα επιτρέψουν στους Αμερικανούς να στέλνουν εμβάσματα σε Κουβανούς.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας