Δημήτρης Κουφοντίνας – Αίτημα για αποφυλάκιση από τον «Λουκά» της 17Ν
Την εν λόγω είδηση μετέδωσε το MEGA, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, θεμελιώνει το δικαίωμα υποβολής σχετικού αιτήματος, καθώς συμπληρώνει 19 χρόνια έκτισης της ποινής του
Αίτημα για αποφυλάκιση κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασμένος για τη 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας.
Την εν λόγω είδηση αποκάλυψε το MEGA, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο Δ. Κουφοντίνας θεμελιώνει το δικαίωμα υποβολής σχετικού αιτήματος, καθώς συμπληρώνει 19 χρόνια έκτισης της ποινής του.
Υπενθυμίζεται, ότι στις αρχές του έτους ο Δημήτρης Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, ζητώντας να ακυρωθεί η μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Σημειώνεται επίσης επίσης, πως τον περασμένο Μάρτιο απορρίφθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας, αίτημα για διακοπή της έκτισης της ποινής του, λόγω της κατάστασης της υγείας του.
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα
- ΗΠΑ: Μνήμες Μεγάλης Ύφεσης στην αγορά εργασίας – Ρεκόρ απολύσεων τον Γενάρη
- Χαμένη Άνοιξη: Η ισορροπία ανάμεσα στη συλλογική μνήμη και το προσωπικό τραύμα
- Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από σήμερα έως τις 13 Φεβρουαρίου
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442