Ο Γιόχαν Ντέρκσεν είναι γνωστός ολλανδός δημοσιογράφος που καλύπτει θέματα ποδοσφαίρου και παρακολούθησε την αναμέτρηση του γυναικείου ποδοσφαίρου ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ολλανδία.
Ο αναλυτής ποδοσφαίρου σχολίασε το παιχνίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 3-3.
Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, ο Ντέρκσεν στάθηκε στην τερματοφύλακα της Βραζιλίας, την Μπάρμπαρα, κάνοντας ένα εξοργιστικό σχόλιο.
«Αυτή η τερματοφύλακας είναι λίγο υπέρβαρη, έτσι δεν είναι;» δήλωσε ο Ντέρκσεν και συνέχισε:
«Είναι σαν γουρούνι με πουλόβερ. Αυτή είναι μια συνολική κοροϊδία για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Στην πραγματικότητα δεν υπερασπίστηκε την εστία της και δεν μπορούσε να σηκωθεί από το έδαφος».
«Μου αρέσουν τα άλλα γυναικεία αθλήματα, όπως το χάντμπολ και η ποδηλασία, πολύ περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό, αλλά η Ολλανδία έπαιξε πολύ καλά, καλύτερα από τη Βραζιλία» κατέληξε ο δημοσιογράφος.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.