Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε σήμερα η Φωτεινή Αθερίδου. Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, πήρε συνέντευξη από τη γιαγιά της και την ανέβασε στο Instagram.
Οι δυο τους συζητούν, η 30χρονη την πειράζει αλλά η γιαγιά απαντά με τον δικό της τρόπο και τρελαίνει τους followers της εγγονής της. Συγκεκριμένα, ενώ αναφέρεται στον σύντροφο της Φωτεινής Αθερίδου, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, ως «ο άντρας σου», εκείνη τη διακόπτει και της λέει: «Δεν είναι άντρας μου», με τη γιαγιά να συμπληρώνει: «Τι να πω, ότι τον έχεις γκόμενο και συζείς; Στη δημαρχία άμα θα πάτε, όλα θα γίνουνε νόμιμα».
Η γιαγιά στη διάρκεια της συνέντευξής της κρατάει αναμμένο τσιγάρο, το μοναδικό «παραστράτημά» της, όπως επισημαίνει η εγγονή της. «Ήμουν όμορφη όμως από νέα, είχα ωραίο πρόσωπο» λέει η γιαγιά και παρακάτω, αναφερόμενη στο γάμο της, προσθέτει: «Δεν τον πήρα με έρωτα, με προξενιό, αλλά μου άρεσε όμως».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας