Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θοδωρής Αθερίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Θοδωρής Αθερίδης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου βιώνει ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ηθοποιός έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media, με την οποία το αποχαιρετά, ενώ προκαλεί ανατριχίλα με αυτά που γράφει για τον θάνατο.

«Μια λύπη μας σκέπασε στην είδηση του θανάτου σου. Δεν ξαφνιαστήκαμε καθώς το περιμέναμε, αφού τις τελευταίες μέρες πήρε άσχημη τροπή η κατάσταση σου. Σαν να γύρισε η κλεψύδρα και σε περιμέναμε.

Είδες που σου μιλάω σαν να με ακούς; Το πιο αστείο είναι που σε κανέναν δεν ηχεί περίεργο. Άλλωστε την ώρα του αποχαιρετισμού το έκαναν όλοι. Σου μίλαγαν καθώς σε παράχωναν οι υπάλληλοι του κοιμητηρίου. Η Κατερίνα μάλιστα μια στιγμή πριν, έσκυψε σε φίλησε στο στόμα και σου ψιθύρισε στο αυτί, ποιος ξέρει τι.

Μετά μέτρησα τις φτυαριές. Σαράντα όλες κι όλες. Έτσι έκλεισε η περίπτωση με τη σορό σου. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί η στιγμή της ταφής, η ώρα της καθόδου, είναι πιο συνταρακτική από την ώρα του θανάτου. Λες κι η είδηση του θανάτου είναι μια πληροφορία, αλλά η τελετή είναι το σινιάλο για να ξεκινήσει το πένθος.

Αυτό βεβαιώνεται κι από το γεγονός πως κάποιοι άνθρωποι δεν πηγαίνουν στις κηδείες γιατί φοβούνται τον πόνο τους. Δεν ξέρω πως καταλαβαίνουμε ο καθένας τον εαυτό του. Νομίζω πως δεν τον καταλαβαίνουμε. Να που ο χαμός σου μου έδωσε τροφή για σκέψη..

Τι άσχημη φράση. Παλεύουμε ν αδειάσει το μυαλό κι έρχεται τροφή για σκέψη. Θέλω να σου εκμυστηρευτώ κάτι… Ζήλεψα. Σε ζήλεψα χτες.. Σε ζήλεψα που η Κατερίνα σου μίλησε στ’ αυτί..Μπορεί να είναι κι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Να ζηλεύω έναν πεθαμένο. Μην παραξενεύεσαι που σου μιλάω.. Έχω ανάγκη να είσαι με έναν τρόπο ζωντανός.. Γιατί αλλιώς δεν με αντέχω…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024