Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μπαίνει στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μπαίνει στη σειρά

Ποιος ο ρόλος που θα ενσαρκώσει;

Ο τρίτος κύκλος των Άγριων Μελισσών είναι γεγονός. Τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 ξεκίνησαν σήμερα και το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως τον Σεπτέμβρη για την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Τη νέα σεζόν θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές στο Διαφάνι. Η σειρά θα εξελιχθεί στην εποχή της Δικτατορίας και νέοι ήρωες θα κάνουν την εμφάνισή τους, με κάποιους να δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους του χωριού, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ένας από αυτούς θα είναι σύμφωνα με το newsit.gr και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν εκδότη μεγάλης θεσσαλικής εφημερίδας που λόγω της εποχής με τις αποφάσεις και τις πράξεις του θα επηρεάσει τις ζωές πολλών άλλων ηρώων.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια:

Πολλοί από τους ήρωες πρόκειται να εξοριστούν, θα διωχθούν μακριά από το Διαφάνι και θα περάσουν δύσκολες στιγμές. Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης φαίνεται πως θα είναι ανάμεσα σε αυτούς. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος, όμως, να πάρει εκδίκηση και για τον θάνατο του Αχιλλέα. Έτσι, με τη βοήθεια του Μελέτη, μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως και μπαίνουν στο στόχαστρό του.

Όσον αφορά τα ζευγάρια:

Ο Λάμπρος και η Ελένη δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει η άφιξη του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι. Ο δάσκαλος θα εξοριστεί στη Λέρο και η Ελένη θα μείνει πίσω. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν της, όμως, θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο γιος μιας γυναίκας που είχε σταθεί πολύ στην Ελένη, επιστρέφει στο χωριό και κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει.

Επίσης, ο Κωνσταντής και η Δρόσω, μετά από τόσες πικρές αλήθειες και τόσα εγκλήματα, χωρίζουν. Ο ερωτικός πόνος μέσα τους, όμως, παραμένει για να τους θυμίζει πως αυτό που είχαν δεν θα σβήσει ποτέ. Η Δρόσω θα κάνει δεσμό με κάποιον άλλον, αλλά κανείς δεν είναι Κωνσταντής και η φλόγα της για εκείνον δεν σβήνει στις Άγριες Μέλισσες.

Στον αντίποδα, η Πηνελόπη, στο Παρίσι, θα συνειδητοποιήσει πως ο Μελέτης ήταν το μεγάλο της λάθος και από δική της υπαιτιότητα έχασε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Μελέτη δεν θα την ξεχάσει, ωστόσο θα ενταχθεί στους Άβαντες που αναβιώνουν από τον Ακύλα. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα προσπαθήσουν ξανά να είναι μαζί. Φαινομενικά για χάρη του παιδιού, αλλά ουσιαστικά γιατί ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της σειράς:

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024