Ο πρώτος εμβολιασμός νεαρής κοπέλας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/7) στη Λάρισα και ειδικότερα στο εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Το πρώτο ραντεβού ήταν η Άρτεμις Γιαννακοπούλου, κόρη του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Ντίνου Γιαννακόπουλου, ενώ ο εμβολιασμός έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που εμβολιάστηκα σήμερα. Για τη δική μου προστασία, για να είμαι πιο ελεύθερη στις κινήσεις μου, για να πηγαίνω στο σχολείο μου με ασφάλεια» τόνισε η 15χρονη Άρτεμις, συμπληρώνοντας: «Αλλά και για να βοηθήσω την κοινωνία σε αυτή που θα ζήσω αύριο».
Παράλληλα, έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους τους νέους να τρέξουν να εμβολιαστούν και «όλοι μαζί να δώσουμε την χαριστική βολή στην πανδημία για να επανέλθουμε στην κανονικότητα».
«Στο κάτω κάτω ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης για μικρούς και μεγάλους» κατέληξε η 15χρονη Άρτεμις Γιαννακοπούλου.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας