Το καλοκαίρι απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα. Η νεαρή παρουσιάστρια τις προηγούμενες ημέρες αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και λίγο πριν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη νέα σεζόν ταξίδεψε μέχρι την Τζια για τις διακοπές της.
Ο φετινός χρόνος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και το πρόγραμμα της βεβαρημένο. Έτσι, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να φορτίσει τις μπαταρίες της για να επιστρέψει δριμύτερη το Σεπτέμβρη με το «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια και ηθοποιός έκανε την καλοκαιρινή της απόδραση στο νησί του Αιγαίου και φωτογραφήθηκε μέσα σε μία πισίνα, δείχνοντας πιο ξέγνοιαστη από ποτέ και χαμογελώντας στον φακό.
«Γεια σας κούκλοι» έγραψε στη λεζάντα και αρκετοί φίλοι της έσπευσαν να κάνουν το likes τους, να την χαιρετήσουν στα σχόλια ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας