Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τρελάθηκε» ο Πόποβιτς με δημοσιογράφο (vid)

«Τρελάθηκε» ο Πόποβιτς με δημοσιογράφο (vid)

Ένας Αυστραλός δημοσιογράφος έβγαλε εκτός εαυτού τον Γκρεγκ Πόποβιτς μετά τη νέα φιλική ήττα των ΗΠΑ, αυτή τη φορά από τα «καγκουρό».

Έξαλλος ήτταν ο Γκρεγκ Πόποβιτς μετά την ήττα των ΗΠΑ από την Αυστραλία. Η έκρηξή του όμως δεν αφορούσε την ήττα (83-91), αλλά ,ια συγκεκριμένη ερώτηση δημοσιογράφου από τη χώρα του Νότιου ημισφαιρίου.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις εμφανίσεις των Αμερικανών οι οποίοι θα έπρεπε όπως είπε να διαλύουν τους αντιπάλους τους και όχι να χάνουν, όπως συμβαίνει στα τελευταία ματς.

Ο τεχνικός της Team USA δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, βάζοντάς τον αμέσως στη θέση του:

«Έκανες την ίδια τύπου ερώτηση και την άλλη φορά κάνοντας κάποιες υποθέσεις που δεν ισχύουν», είπε αρχικά με τον ρεπόρτερ να παίρνει μόνος του τον λόγο και τον «Ποπ» να αντιδρά. «Μπορώ να ολοκληρώσω; Θα με αφήσεις να τελειώσω ή όχι; Θα σωπάσεις για να μιλήσω;», τόνισε και αφού ο δημοσιογράφος ησύχασε ο Πόποβιτς απάντησε:

«Όταν λες για συντριβές άλλων ομάδων δεν τις σέβεσαι. Είχαμε στις προηγούμενες διοργανώσεις κάποια πολύ κλειστά παιχνίδια απέναντι σε 4-5 χώρες. Οι καλές ομάδες δεν γνωρίζουν εύκολα συντριβές. Μπορεί κάποια φορά να συμβεί αυτό, αλλά συνήθως οι καλές ομάδες δεν χάνουν με μεγάλες διαφορές. Εσύ κάνεις μια υπόθεση που είναι σε λάθος βάση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024