Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να καπηλευθεί κάθε υπόθεση ανθρώπινου πόνου – Τι απαντά στις καταγγελίες για την 18χρονη
Για χυδαία στάση του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σχετικά με τις καταγγελίες για την μεταχείριση της 18χρονης από την ΕΛ.ΑΣ.
Για χυδαιότητα και απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφορικά με την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζητούσε εξηγήσεις για τις καταγγελίες της δικηγόρου του θύματος σε σχέση με την μεταχείριση της 18χρονης από την ΕΛ.ΑΣ.
Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
«Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω δηλώσεις γι’ αυτή τη δραματική ανθρώπινη ιστορία.
Με αναγκάζει όμως η χυδαία στάση του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, προέβη χθες σε 2 συλλήψεις, με τη μία να άφορα αστυνομικό.
Ο συλληφθείς αστυνομικός, που ήδη τελούσε σε κατάσταση αργίας με απόλυση, κατηγορείται για βαριά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και η εμπορία ανθρώπων.
Η υπόθεση ύστερα από τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης.
Το περιστατικό που οδήγησε στις δύο συλλήψεις αναδεικνύει αποκρουστικές πτυχές της ενδοοικογενειακής βίας, ενός διαχρονικού προβλήματος που αποτελεί όνειδος για τις κοινωνίες.
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη προχωρήσει στην ίδρυση και λειτουργία Τμήματος Αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας, το θέμα ωστόσο είναι ευρύτερο και απαιτεί την ευαισθητοποίηση όλων.
Περιστατικά σαν το χθεσινό, με το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας που μάλιστα εποπτεύεται από τον Αντιεισαγγελέα Εφετών να κάνει με αποτελεσματικότητα την δουλειά του για την εξιχνίαση των βαρέων αυτών αδικημάτων, με σεβασμό στο θύμα, από κανένα σοβαρό κόμμα, πουθενά στον κόσμο δεν θεωρούνται ευκαιρίες πολιτικής εκμετάλλευσης.
Όχι όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ανεκδιήγητο εκπρόσωπό του, που επιχειρούν δίχως ίχνος ντροπής να καπηλευθούν κομματικά κάθε υπόθεση ανθρώπινου πόνου.»
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442