Και επίσημα πίσω στην Αρμάνι Μιλάνο ο Νίκολο Μέλι!
Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός και ο Νίκολο Μέλι επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της ομάδας που ανδρώθηκε μπασκετικά, της Αρμάνι Μιλάνο.
Έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια, ο Νίκολο Μέλι επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για να αποτελέσει ξανά μέλος της Αρμάνι Μιλάνο. Ο 30χρονος μπασκετμπολίστας επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά, έπειτα από θητεία στη Μπάμπεργκ (2015-17), στη Φενέρμπαχτσε (2017-19), αλλά και στο NBA, για λογαριασμό των Νιου Όρλεανς Πέλικανς (2019-21) και Ντάλας Μάβερικς (2021).
Ο ύψους 2.06μ. φόργουορντ-σέντερ, έφτιαξε ένα δυνατό όνομα στο ευρωπαϊκό στερέωμα, δοκιμάζοντας την τύχη του στο NBA χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει, αλλά, παρόλα αυτά πρόκειται πλέον για ένα από τα καλύτερα «4άρια» της Γηραιάς Ηπείρου και έρχεται στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα, για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ήδη δυνατή φροντλάιν της, ενώ, αναμένεται να μοιραστεί τη θέση του πάουερ-φόργουορντ με τον νεοαποκτηθέντα Ντίνο Μήτογλου.
Στην EuroLeague, ο Μέλι αριθμεί μέσους όρους καριέρας 7.4 πόντους (47% στο δίποντο, 39% στο τρίποντο, 77% στις βολές), 4.1 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 0.9 κλεψίματα σε 25.3 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι και 207 αγώνες, στο ενεργητικό του εκ των οποίων οι 141 ως βασικός.
«Ti avevo detto, Milano, che era un Arrivederci»: Nicolò Melli is back, è un grande giorno per l’Olimpia➡https://t.co/ome7RaG0zI
«I’m coming back to a club that represents so much for me»: @NikMelli returns highly motivated to Olimpia➡https://t.co/BPqA6mVlO5
⚪🔴#insieme pic.twitter.com/me923WlRnq
— Olimpia Milano (@OlimpiaMI1936) July 9, 2021
- Ο Πάντερ θέλει ανανέωση συμβολαίου: «Να μείνω για πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα»
- Γουίντχορστ: «Είμαι σκεπτικός για το αν έχει επιτυχία το NBA Europe, θα ήθελα να γίνει σε συνεργασία με τη Euroleague» (vid)
- Οι δηλώσεις με… νόημα του Χίφι και τα σενάρια που «φουντώνουν» για το μέλλον του
- «Ο Ναν μοιάζει να προσπαθεί να στείλει κόσμο στο νοσοκομείο»
- «Πως ο Πάβλοβιτς επέλεξε την Εθνική Γερμανίας αντί της Σερβίας»
- Παναθηναϊκός: Στις 39.074 θέσεις η τελική χωρητικότητα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
- Τα Χριστούγεννα του NBA: Η μέρα που η κανονική σεζόν γίνεται παγκόσμιο θέαμα
- Συγκινεί ο Πολονάρα που δίνει μάχη με τη λευχαιμία: «Τα φετινά Χριστούγεννα είναι λίγο διαφορετικά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)



































![Θεσσαλονίκη: Ισχυρή έκρηξη σε τράπεζα στον Εύοσμο – Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι [Φωτογραφίες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Capture-174-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442