Ο Αντσελότι είχε προβλέψει ακριβώς το ζευγάρι του τελικού
Ο Κάρλο Αντσελότι κατάφερε να βρει το ζευγάρι του τελικού του Euro καθώς πριν από την έναρξη των νοκ άουτ είχε προβλέψει πως η Αγγλία και η Ιταλία θα έκλειναν από μία θέση στο μεγάλο ραντεβού της 11ης Ιουλίου
Η Αγγλία κατάφερε να ξορκίσει την κατάρα και να προκριθεί στον τελικό του Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σε έναν επικό αγώνα στο «Γουέμπλεϊ», τα «τρία λιοντάρια» πήραν τη νίκη στην παράταση, με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει το νικητήριο γκολ και να δίνει στην ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Εκεί, η Αγγλία θα βρει την Ιταλία, η οποία χρειάστηκε να φτάσει μέχρι τα πέναλτι για να προκριθεί απέναντι στην Ισπανία. Έτσι, η Σκουάτρα Ατζούρα και τα «τρία λιοντάρια» θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού της 11ης Ιουλίου.
Ένα ζευγάρι το οποίο είχε προβλέψει πριν από μερικές εβδομάδες ο Κάρλο Αντσελότι. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε ερωτηθεί και είχε προβλέψει πριν από την έναρξη των νοκ άουτ πως οι δύο ομάδες θα έφταναν στον τελικό. Όπως και έγινε.
🎙| Carlo Ancelotti: «The #EURO2020 final will be Italy-England.» #rmalive
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.