Αρκετοί Λατινοαμερικάνοι περνούν από το «κόσκινο» των ανθρώπων του Άρη και ένας από αυτούς που προτάθηκαν τελευταία, είναι ο Χουάν Σάντσες Μίνιο.
Πρόκειται για έναν 31χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ, ο οποίος έχει βιογραφικό που παρουσιάζει ενδιαφέρον.
Ο Μίνιο δεν είναι ελεύθερος, αφού τον Φεβρουάριο υπέγραψε ολιγόμηνο συμβόλαιο με την Εστουντιάντες. Αλλά επειδή δεσμεύεται μέχρι τον Δεκέμβριο, θα είναι εφικτό να διακόψει τη συνεργασία του.
Ο Μίνιο έχει επιθυμία να αγωνιστεί και πάλι στην Ευρώπη, παρότι το τελευταίο πέρασμα του από την Έλτσε (εντάχτηκε το καλοκαίρι του 2020) ήταν αποτυχημένο και τον ανάγκασε να επαναπατριστεί.
Ο Μίνιο άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Μπόκα Τζούνιορ και το 2014 πήρε μεταγραφή για την στην Τορίνο, σε μία συμφωνία που κόστισε περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ στην «Γκρανάτα».
Η παρουσία του Μίνιο στην Ευρώπη δεν ευδοκίμησε και δόθηκε διαδοχικά δανεικός σε Εστουδιάντες και Κρουζέιρο, μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα του ως μόνιμος κάτοικος με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε, το 2016.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι!
Έγινε γνωστή η αποστολή της Εθνικής Γυναικών στο πόλο, η οποία θα ταξιδέψει στη Βουδαπέστη το διάστημα 19-22 Ιανουαρίου προκειμένου να πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Ουγγαρία στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού που έχει ως κατάληξη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Φούτσαλ της Μαδέιρα στην Πορτογαλία το διάστημα 26/1-5/2/2026. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, […]