Καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» ήταν σήμερα η Μαρία Αντουλινάκη. Η Αγορίτσα από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αποχώρηση της Κάτιας Δανδουλάκη από την σειρά του ΑΝΤ1 ενώ συγκινήθηκε αναφερόμενη στη συνεργασία τους.
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός: «Ήταν τόσο συγκινητικό όλο αυτό που έκανε στην τελευταία της σκηνή που πραγματικά και τώρα με συγκινεί που τη θυμάμαι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε η Κάτια Δανδουλάκη από τις Άγριες Μέλισσες. Ήταν μια ιερή δύναμη, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος που σε κοίταζε στα μάτια και σου έλεγε μπράβο. Δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσει από την καριέρα μου τέτοιος άνθρωπος σαν την Κάτια.
Στην τελευταία της σκηνή στις Άγριες Μέλισσες είχα ξεκινήσει να κλαίω από τα καμαρίνια! Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα όλο αυτό το πράγμα και ειδικά με τον τρόπο που το έκανε. Με είχε συγκλονίσει εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν άλλον άνθρωπο».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας