Παρελθόν από τις Άγριες Μέλισσες αποτελεί ο Γιώργος Γάλλος. Ο Μιλτιάδης του Διαφανίου στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς εποχής έφυγε από τη ζωή πηγαίνοντας να βρει τον γιό του, με την ερμηνεία του να συγκλονίζει.
Ο ηθοποιός μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την εν λόγω παραγωγή, δέχτηκε πολλές και διάφορες προτάσεις αλλά σε μία είπε το «ναι». Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά «Σέρρες», σε σενάριο Γιώργου Καπουτζίδη, που ετοιμάζεται.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να είναι ο πατέρας του ήρωα, τον οποίο θα υποδυθεί ο Πάνος Νάτσης. Στην ίδια σειρά πρωταγωνιστούν επίσης, η Μαριλού Κατσαφάδου και η Λένα Δροσάκη.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.