«Φαινόταν καλά, ήταν άψογος και στα καλά καθούμενα, εκεί που δεν το περιμέναμε, ανοίγει μία τσάντα, βγάζει δύο μπουκάλια κι άρχιζε να περιλούζει το χώρο», είπε περιγράφοντας την στιγμή της επίθεσης ο Γιώργος Τζήκας, πρώην δικηγόρος υπεράσπισης του ιερέα που επιτέθηκε στους μητροπολίτες.
«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν νερό, αλλά ο τόπος γέμισε αίματα», είπε, σημειώνοντας πως «δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε, ήταν αλλόφρων», πρόσθεσε μιλώντας στον Antenna.
«Ευτυχώς που υπήρχε αστυνομικός μέσα» συνέχισε τονίζοντας πως ο δράστης δεν πρόλαβε να αδειάσει όλα τα μπουκάλια.
«Πάγωσα όταν είδα αίματα και άκουσα κραυγές.
Ζητήσαμε την επέμβαση του αστυνομικού, ήταν ένας, αλλά ήρθαν γρήγορα και το ΕΚΑΒ», συμπλήρωσε, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν υπήρχε πανικός, αλλά λουτρό αίματος».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.