Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιος ταράζει τη ζωή της Ελένης και του Λάμπρου;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ποιος ταράζει τη ζωή της Ελένης και του Λάμπρου;

Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαµπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές

Ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να έχει καταιγιστικές εξελίξεις και να καθηλώσει ακόμη µία φορά το κοινό. Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί και τη Σοφία Τσίρκα, οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαµπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Ανάμεσα σε άλλα, ένας νέος άντρας µπαίνει ξαφνικά στη ζωή της Ελένης και την αναστατώνει.

Το τέλος του Β’ Κύκλου

Στο τέλος του δεύτερου κύκλου της δραµατικής σειρας εποχής ο Λάµπρος και η Ελένη κατάφεραν να παραµείνουν µαζί και ενωµένοι να κάνουν σχέδια για ένα πιο αισιόδοξο µέλλον. Ο θάνατος του Μιλτιάδη ήταν το τελευταίο γεγονός που επισκίασε την ευτυχία τους, αλλά, όπως είδαµε, έµειναν όρθιοι και µε την αγάπη τους κατάφεραν να αφήσουν τις µαύρες µέρες στο παρελθόν. Και κάπως έτσι θα ξεκινήσει και ο τρίτος κύκλος. Με την Ελένη και τον Λάµπρο να κάνουν όνειρα για τη νέα τους ζωή, αλλά και µε την ελπίδα να φέρουν στον κόσµο ένα µωρό για να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους. Όπως θα δούµε, όµως, ούτε αυτή τη φορά θα καταφέρουν να κρατήσουν την ηρεµία στη ζωή τους.

Ο άντρας που μπαίνει στον Γ’ Κύκλο

Η σειρά την επόµενη σεζόν διαδραµατίζεται στην αρχή της επταετίας της χούντας. Η Ελένη και ο Λάµπρος δεν θα µείνουν ανεπηρέαστοι από όσα πρόκειται να συµβούν στο χωριό τους µε την έλευση του Ακύλα Μεγαρίτη. Παρ’ όλα αυτά, θα δώσουν αγώνα προκειµένου να µην καταφέρει κανείς να τους διαλύσει ξανά. Όµως, τα προβλήµατά τους δεν σταµατούν εκεί. Στον νέο κύκλο αναµένεται να µπουν νέοι ήρωες στη ζωή των κατοίκων του Διαφανίου, που θα φέρουν µαζί τους καινούργιες ιστορίες. Ένας από αυτούς είναι ένας άντρας που αφορά το παρελθόν της Ελένης. Ένας άντρας ο οποίος υπήρξε ερωτευµένος µαζί της και εξαιτίας κάποιων συγκυριών έφυγε από το χωριό για πολλά χρόνια. Αυτός τώρα πρόκειται να επιστρέψει και η παρουσία του στο Διαφάνι θα προκαλέσει ταραχή στην Ελένη, καθώς τα χρόνια που ο Λάµπρος έλειπε από το χωριό αυτός ο άντρας βρέθηκε πολύ κοντά της. Ωστόσο, η αγάπη της Ελένης και του Λάµπρου είναι δοκιµασµένη στον χρόνο και βαθιά. Δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να µπει ανάµεσά τους. Το ζευγάρι, όµως, θα περάσει ξανά δύσκολες καταστάσεις και θα πρέπει να αποδείξει ο ένας στον άλλον την αγάπη του.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024