Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακό βίντεο από την άσκηση Κένταυρος - Βολές αρμάτων και ελεύθερες πτώσεις

Εντυπωσιακό βίντεο από την άσκηση Κένταυρος – Βολές αρμάτων και ελεύθερες πτώσεις

Βολές αρμάτων, πυρά από το Πεζικό, ελεύθερες πτώσεις, πτήσεις ελικοπτέρων και μαχητικών, αερομεταφερόμενες επιχειρήσεις, ομοβροντίες πυρών, διάβαση υγρού και ξηρού κωλύματος με στήσιμο γέφυρας

Βολές αρμάτων, πυρά από το Πεζικό, ελεύθερες πτώσεις, πτήσεις ελικοπτέρων και μαχητικών, αερομεταφερόμενες επιχειρήσεις, ομοβροντίες πυρών, διάβαση υγρού και ξηρού κωλύματος με στήσιμο γέφυρας.

Τις παραπάνω εικόνες από την άσκηση Κένταυρος Ελλάδας – Αμερικής που διεξήχθη προ ημερών στο Πεδίο Βολής Πετροχωρίου Ξάνθης δίνει στη δημοσιότητα το ΓΕΣ μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Η διμερής άσκηση με την επωνυμία «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 21» (Immediate Responce / Centaur 21), διεξήχθη στο πλαίσιο της επικαιροποιημένης Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας [Mutual Defense Cooperation Agreement (MDCA)] Ελλάδας και ΗΠΑ.

Η εν λόγω συνεκπαίδευση ήταν Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) επιπέδου Ταξιαρχίας, με πραγματικά πυρά, μερικής ανάπτυξης δυνάμεων και αποτελεί μέρος της Πολυεθνικής Άσκησης «DEFENDER EUROPE 21».

Τα σενάρια της άσκηση περιλάμβαναν επιθετικές επιχειρήσεις, αποστολές ασφαλείας και αερομεταφερόμενες επιχειρήσεις με ταυτόχρονη εξέταση θεμάτων Διοικητικής Μέριμνας (ΔΜ).  Πραγματοποιήθηκαν αερομεταφερόμενες και μηχανοκίνητες επιχειρήσεις μάχης, διάβαση υγρού και ξηρού κωλύματος εδάφους, πραγματικά πυρά από τμήματα τεθωρακισμένων, πεζικού, όλμων και ελικοπτέρων (Ε/Π), περισυλλογές μέσων και διακομιδές προσωπικού (MEDEVAC).

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024