Η Υβόννη Μπόσνιακ μπορεί να περνάει ώρες στο ατελιέ της αφού πλέον τα γυρίσματα του Style me up ολοκληρώθηκαν αλλά έχει χρόνο και για μαγειρική!
Η όμορφη μανούλα και επιχειρηματίας βρίσκει πάντα χρόνο για να ασχοληθεί με την μοναχοκόρη της Ελένη που απέκτησε από τον γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και για να μαγειρέψει. Αυτή τη φορά η χρυσοχέρα Υβόννη μαγείρεψε μακαρόνια με κιμά και την αποκάλυψη έκανε τη ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!
Η Ναυσικά που είναι σύντροφος του αδελφικού φίλου του Αντώνη Ρέμου Κώστα Πηλαδάκη, αποκάλυψε την σπεσιαλιτέ της Υβόννης λίγο πριν τα δυο ζευγάρια γευματίσουν, τονίζοντας πόσο νόστιμα είναι τα φαγητά που μαγειρεύει!
Δείτε το βίντεο με το λαχταριστό γεύμα που ετοίμασε η Υβόννη!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας