Επιμένει η ΕΟΚ για εκλογές την Κυριακή παρά την απαγόρευση
Τι κι αν η αστυνομία απαγορεύει τις εκλογές της ΕΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο; Η ομοσπονδία με ανακοίνωσή της τονίζει πως η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί
Η Ελληνική Αστυνομία με απόφασή της έκανε γνωστό πως απαγορεύει για λόγους ασφαλείας τις εκλογές της ΕΟΚ που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαΐου, ωστόσο από την προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας τονίζεται πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Με ανακοίνωσή της, αναφέρει πως οι εκλογές θα γίνουν κανονικά «σε ιδιωτικό περιτοιχισμένο χώρο» και μάλιστα καλεί «… τα σωματεία – μέλη να προσέλθουν κανονικά τηρώντας τις σχετικές οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και δημιουργίας σύγχυσης ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ και ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ, σύμφωνα και με την από 28/5/2021 απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών, ότι η επικείμενη Γ.Σ. της 30/5/2021 «θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης» κανονικά σε ιδιωτικό περιτοιχισμένο χώρο.
Καλούμε τα σωματεία – μέλη να προσέλθουν κανονικά τηρώντας τις σχετικές οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Μετς και με νίκη προκρίνεται στους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί.
Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έκανε το ντεμπούτο του με τους Μιλγουόκι Μπακς και οι Antetokounbros έγραψαν Ιστορία στο NBA ως η πρώτη τριάδα αδερφών που αγωνίζεται στο ρόστερ της ίδιας ομάδας!