Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί από πυροβολισμούς στο Οχάιο

ΗΠΑ: Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί από πυροβολισμούς στο Οχάιο

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων από τους πυροβολισμούς στο Οχάιο. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί πέντε θάνατοι, τη στιγμή που η αστυνομία προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για τους δράστες.

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς χθες, Δευτέρα, στο Ουέστ Τζέφερσον, ένα προάστιο της πρωτεύουσας και μεγαλύτερης πόλης του Οχάιο Κολόμπους, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δύο τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν έδρα το Κολόμπους μετέδωσαν ότι τουλάχιστον 3 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί από πυρά σε κτίριο, ενώ κι άλλοι νεκροί βρίσκονται έξω από το ίδιο κτίριο, αν και προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ο ακριβής αριθμός των νεκρών.

Και οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί, οι WSYX και WCMH, επικαλέστηκαν τον αρχηγό της αστυνομίας του Ουέστ Τζέφερσον Κρις Φλόιντ ως πηγή των πληροφοριών τους. Ωστόσο το Reuters δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Φλόιντ και άλλη πηγή της αστυνομίας δήλωσε ότι δεν είχε πληροφορίες για το περιστατικό.

Ο Φλόιντ πρόσθεσε ότι το επεισόδιο με τα πυρά σημειώθηκε σε ένα αδιέξοδο, γεγονός το οποίο τον οδηγεί να πιστέψει ότι τα θύματα αποτελούσαν στόχο, μετέδωσε το WSYX.

Την ίδια ώρα το WCMH μετέδωσε ότι σκηνή του εγκλήματος αποτέλεσε ένα σπίτι στο Ουέστ Τζέφερσον, μια πόλη περίπου 4.000 κατοίκων δυτικά της Κολόμπους.

Διαβάστε επίσης: Τέξας: Απελευθέρωση της οπλοκατοχής – Τώρα και χωρίς άδεια

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τους πυροβολισμούς από περαστικό, ο οποίος τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911, σύμφωνα με το WSYX. Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τον τόπο του εγκλήματος και έχουν αρχίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό υπόπτου και στοιχείων, πρόσθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Η Εγκληματολογική Υπηρεσία του Οχάιο και το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάντισον φέρεται ότι βοηθούν την αστυνομία του Ουέστ Τζέφερσον στην έρευνα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024