Αρκουμανέας: Δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία για κάποια μετάλλαξη – Τι είπε για τις μάσκες
Ο κ. Αρκουμανέας κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού, ενημερώνοντας, παράλληλα, πως περί το 31% του πληθυσμού έχει κάνει τουλάχιστον μια δόση που δίνει σημαντική ανοσία.
Καθησυχαστικός σχετικά με τις μεταλλάξεις του κοροναϊού, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.
Όπως επισήμανε «αυτή την στιγμή δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία από κάποια συγκεκριμένη μετάλλαξη. Τις επιτηρούμε και έχουμε καλή εικόνα».
Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού, ενημερώνοντας, παράλληλα, πως περί το 31% του πληθυσμού έχει κάνει τουλάχιστον μια δόση που δίνει σημαντική ανοσία.
Ακόμη, το 17% έχει πλήρη ανοσία έναντι του ιού καθώς έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.
Για τις μάσκες
Όσον αφορά τις μάσκες ο κ. Αρκουμανέας, είπε, στον Σκάι, ότι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται για κάποιο χρονικό διάστημα καθώς παραμένουν ένα από τα βασικά όπλα μας απέναντι στην πανδημία.
Παράλληλα διευκρίνισε ότι όσοι έχουν νοσήσει απο κοροναϊό θα ειδοποιηθούν από σήμερα, για το πότε θα κάνουν μια μόνο δόση του εμβολίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας