Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη της καλοκαιρινή απόδραση με τον Κικιλια junior
H Τζένη Μπαλατσινού πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον πέντε μηνών γιο της
Μαζί με το άνοιγμα των μετακινήσεων, ξεκίνησαν και οι πρώτες αποδράσεις και η Τζένη Μπαλατσινού ανήκει σε εκείνους που δεν έχασαν στιγμή για να ξεφύγουν για λίγο από την πόλη και τη ρουτίνα.
Η γνωστή παρουσιάστρι και επιχειρηματίας έφυγε εκτός Αθηνών αυτό το Σαββατοκύριακο, παίρνοντας φυσικά μαζί της και τον μόλις πέντε μηνών γιο της με τον Βασίλη Κικίλια, τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.
Η ευτυχισμένη μανούλα επέλεξε για την πρώτη της εκδρομή τη Μεσσηνιακή Μάνη και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο που διατηρεί η καλή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου, με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.
Και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μερικές όμορφες εικόνες, μέσω του Instagram, στις οποίες είναι εμφανές ότι η Τζένη περνά όμορφες, χαλαρές στιγμές.
Δείτε τα όμορφα stories:

- Προκλητικός ο Βορίδης για τους αγρότες: «Τι παραπάνω να κάνει η κυβέρνηση»
- Νέο απίθανο ματς του Ντόντσιτς με 45 πόντους και τριπλ-νταμπλ, χάρισε στους Λέικερς τη νίκη στη Γιούτα (vids)
- Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν καταλάβει ότι δεν τους θέλει πια ο λαός
- Αίγιο: Τρόμος για 22χρονη – Την νάρκωσαν, τη λήστεψαν συγγενείς της και την βίασε ο ξάδελφος
- Αγρότες: 20 μέρες στους δρόμους και συνεχίζουν – Στριμωγμένη η κυβέρνηση ψάχνει διέξοδο
- Απωθητικά, άβολα, δυστοπικά πατρόν – Τι ακριβώς κάνει η μόδα στις γυναίκες;
- Από τα δάση μέχρι τις πόλεις: Η Huawei ενισχύει την ανθεκτικότητα της Ελλάδας απέναντι στις σύγχρονες κρίσεις
- Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στην Αθήνα: Δύο προορισμοί, αμέτρητες οικογενειακές αναμνήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 19.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/hessamoddin-jafari-Rjs0QP4wL9E-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442