Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τι σχέση έχει με τη μουσική;»
Τους βαθμούς που έδωσε η ελληνική επιτροπή στον τελικό της Eurovision 2021 σχολίαζαν στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε για την επιλογή που έκαναν τα μέλη της επιτροπής.
Τους βαθμούς που έδωσε η ελληνική επιτροπή στον τελικό της Eurovision 2021 σχολίαζαν στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε για την επιλογή που έκαναν τα μέλη της επιτροπής.
«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τι σχέση έχει με τη μουσική;»
«Ανάμεσα στην επιτροπή και το κοινό υπάρχει χάσμα αγεφύρωτο. Φαίνεται κάθε χρονιά, αλλά φέτος φάνηκε ιδιαίτερα. Η επιτροπή έδωσε 10 βαθμούς στη Μολδαβία, γιατί; 8 βαθμούς στη Βουλγαρία, συμπαθές, αλλά… 7 βαθμούς στον Άγιο Μαρίνο, συγγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει. Μετά η Μάλτα με ένα άξιο τραγούδι, η Γαλλία στους 5, η Ιταλία που βγαίνει πρώτη στους 4… Και ρωτώ, αγαπητή ελληνική επιτροπή που στο διάολο πήγε η Ελβετία; Αυτή η φωνάρα από την Ελβετία, ένα καταπληκτικό πλάσμα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, τον οποίο εκτιμώ τηλεοπτικά και γενικότερα σαν παρουσία, τι σχέση έχει με τη μουσική; Ο κάθε παρουσιαστής ξέρει από μουσική; Σχέση με τη μουσική σημαίνει έχω σπουδάσει μουσική, γράφω μουσική… Είπε η φίλη μας ότι όλη η επιτροπή έχει σχέση με τη μουσική και ρωτάω, ο Φώτης τι σχέση έχει με τη μουσική;», είπε αργότερα ο παρουσιαστής.