Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τι σχέση έχει με τη μουσική;»
Τους βαθμούς που έδωσε η ελληνική επιτροπή στον τελικό της Eurovision 2021 σχολίαζαν στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε για την επιλογή που έκαναν τα μέλη της επιτροπής.
Τους βαθμούς που έδωσε η ελληνική επιτροπή στον τελικό της Eurovision 2021 σχολίαζαν στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε για την επιλογή που έκαναν τα μέλη της επιτροπής.
«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τι σχέση έχει με τη μουσική;»
«Ανάμεσα στην επιτροπή και το κοινό υπάρχει χάσμα αγεφύρωτο. Φαίνεται κάθε χρονιά, αλλά φέτος φάνηκε ιδιαίτερα. Η επιτροπή έδωσε 10 βαθμούς στη Μολδαβία, γιατί; 8 βαθμούς στη Βουλγαρία, συμπαθές, αλλά… 7 βαθμούς στον Άγιο Μαρίνο, συγγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει. Μετά η Μάλτα με ένα άξιο τραγούδι, η Γαλλία στους 5, η Ιταλία που βγαίνει πρώτη στους 4… Και ρωτώ, αγαπητή ελληνική επιτροπή που στο διάολο πήγε η Ελβετία; Αυτή η φωνάρα από την Ελβετία, ένα καταπληκτικό πλάσμα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, τον οποίο εκτιμώ τηλεοπτικά και γενικότερα σαν παρουσία, τι σχέση έχει με τη μουσική; Ο κάθε παρουσιαστής ξέρει από μουσική; Σχέση με τη μουσική σημαίνει έχω σπουδάσει μουσική, γράφω μουσική… Είπε η φίλη μας ότι όλη η επιτροπή έχει σχέση με τη μουσική και ρωτάω, ο Φώτης τι σχέση έχει με τη μουσική;», είπε αργότερα ο παρουσιαστής.
Δείτε το βίντεο
- Κριτική σε Αταμάν: «Σε ομάδα με χαμηλότερο μπάτζετ δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι…»
- Βρετανία: Νέα αποστασία βουλευτή των συντηρητικών – Μεταπήδησε στο κόμμα του Φάρατζ
- Ρόκετς – Πέλικανς 119-110: Σπουδαία νίκη και ματς-ορόσημο για τον Ντουράντ (vids)
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 11 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο – Πάνω από 60 αγνοούμενοι
- Ιράν: η Ισλαμική Δημοκρατία στο σταυροδρόμι
- Όταν τα ντοκιμαντέρ γίνονται screen therapy: Από το πολιτικό χάος στη μαγεία της σύνδεσης και το προσωπικό στοίχημα ενός διάσημου σεφ
- Σχεδόν μισός αιώνας – Οι πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς «Δυναστεία» 45 χρόνια μετά την πρεμιέρα
- Κίνηση στους δρόμους: Κλειστές λωρίδες λόγω έργων σε Κηφισό, Αττική Οδό και Βουλιαγμένης – Πού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-134x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)








































![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442