Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες, Κυριακή, ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι με τον ομόλογό του από το Κατάρ Μοχάμεντ Μπιν ‘Αμπντουλ Ραχμάν Αλ Θάνι, με τον οποίο συζήτησαν την κατάσταση στην ισραηλινο – παλαιστινιακή κρίση και τις επιθέσεις στη Γάζα και τα υπόλοιπα παλαιστινιακά εδάφη.
Κατά τη συζήτησή τους, οι επικεφαλής διπλωματίας των δύο χωρών συμφώνησαν να εντείνουν τις προσπάθειές τους στην επίτευξη άμεσης κατάπαυσης του πυρός μεταξύ των δύο πλευρών.
Οι ίδιο τόνισαν επίσης την ανάγκη να συνεχίσουν τον από κοινού συντονισμό τους τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και σε περιφερειακό πλαίσιο και στα διεθνή φόρα, για τη στήριξη του παλαιστινιακού λαού και την επίτευξη εκεχειρίας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας