Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ισραήλ: Νόμιμος στόχος το κτίριο των ΜΜΕ στη Γάζα που βομβαρδίστηκε
Το κτίριο όπου στεγάζονταν μέσα ενημέρωσης στη Γάζα που καταστράφηκε από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή το Σάββατο ήταν "ένας απόλυτα νόμιμος στόχος", δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, τονίζοντας ότι βασίζεται σε πληροφορίες των υπηρεσιών πληροφοριών.
Το κτίριο όπου στεγάζονταν μέσα ενημέρωσης στη Γάζα που καταστράφηκε από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή το Σάββατο ήταν «ένας απόλυτα νόμιμος στόχος», δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, τονίζοντας ότι βασίζεται σε πληροφορίες των υπηρεσιών πληροφοριών.
Το κτίριο, το οποίο στέγαζε συγκεκριμένα τα γραφεία του αμερικανικού πρακτορείου ειδήσεων Associated Press και της τηλεόρασης Al-Jazeera, στέγαζε επίσης «ένα γραφείο ‘πληροφοριών’ για την παλαιστινιακή τρομοκρατική οργάνωση (…) που προετοιμάζει και οργανώνει τρομοκρατικές επιθέσεις κατά Ισραηλινών πολιτών», εξήγησε ο Νετανιάχου μιλώντας στην εκπομπή «Face the Nation» του αμερικανικού δικτύου CBS. «Συνεπώς είναι ένας απόλυτα νόμιμος στόχος.»
Πρόσθεσε επίσης ότι οι πληροφορίες σχετικά με την επίθεση του Σαββάτου κοινοποιήθηκαν στις αμερικανικές αρχές.
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει όσους βρίσκονταν μέσα στο κτίριο πριν ξεκινήσει η επίθεση, δήλωσε ο Νετανιάχου.
«Στοχεύουμε μια τρομοκρατική οργάνωση που στοχεύει τους πολίτες μας και κρύβεται πίσω από αυτούς, χρησιμοποιώντας τους ως ανθρώπινες ασπίδες», είπε.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.