Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Με δέκα παίκτες συνεχίζει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα στην αναμέτρηση με τον Άρη, καθώς ο Αχιλλέας Πούγγουρας δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Σε μια εντελώς ανύποπτη φάση ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του τριφυλλιού έκανε μια αψυχολόγητη ενέργεια η οποία του κόστισε τη συμμετοχή του στο ματς.
Συγκεκριμένα, φαίνεται πως αντάλλαξε κάποια λόγια με τον Μαντσίνι, με τον Πούγγουρα να χάνει την ψυχραιμία του και να πιάνει από τον λαιμό τον παίκτη του Άρη.
Ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση σταμάτησε αμέσως το ματς και έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.