Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουγγαρέζος για την «αμετανόητη» Σπυροπούλου: «Μην προκαλείς το κοινό αίσθημα»

Ουγγαρέζος για την «αμετανόητη» Σπυροπούλου: «Μην προκαλείς το κοινό αίσθημα»

Ο Δημήτρης Ουγγρέζος σχολίασε την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η οποία παραδέχθηκε ότι δεν μετανιώνει για το ταξίδι της στην Αίγυπτο, ενώ πέταξε τα βέλη της σε όσου συναδέλφους της την κατέκριναν και τοποθετήθηκαν αρνητικά

Πριν από λίγο καιρό και εν μέσω lockdown, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ταξίδεψαν στην Αίγυπτο, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του γνωστού επιχειρηματία, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα social media.

To ταξίδι μάλιστα αυτό στο εξωτερικό ήρθε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγο καιρό μετά από ένα Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα που πάλι είχε προκαλέσει αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς φίλους της γνωστής παρουσιάστριας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε μοιραστεί με τους followers της στο Instagram δεκάδες στιγμιότυπα από τις αποδράσεις τους, προκαλώντας έτσι την έντονη αντίδραση μεγάλης μερίδας του κοινού.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποστήριξε ότι στενοχωρήθηκε από τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν, καθώς δεν έκανε κάτι παράνομο.

Ακόμα, η παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι δεν μετανιώνει για το ταξίδι της, ενώ πέταξε τα βέλη της σε όσου συναδέλφους της την κατέκριναν και τοποθετήθηκαν αρνητικά.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης σχολίασε η εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να παίρνει το λόγο, αναφέροντας:

«Αποκλείεται να εννοεί εμένα. Όχι και συνάδελφος με την Κωσταντίνα Σπυροπούλου. Ούτε τις ίδιες καταβολές έχουμε, ούτε την ίδια αφετηρία έχουμε, ούτε τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουμε το μέσο έχουμε, ελπίζω να μην έχουμε και την ίδια κατάληξη…

Είναι παρουσιάστρια, εγώ απλός πανελίστας Φαίη.

Κανείς δεν είπε να απολογηθεί αλλά και εμείς μπορούμε να έχουμε άποψη. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είναι παράνομο. Εγώ είπα ότι εφόσον θα κάνεις τον “Αγρότη” και θα θέλεις τα τηλεκοντρόλ στο κανάλι σου, μην προκαλείς το κοινό αίσθημα, όταν ο άλλος πρέπει να στείλει μήνυμα για να πάει απέναντι, εσύ ανεβάζεις ποστ εκεί που δεν μπορεί να είναι ο άλλος και σβήνεις και τα σχόλια».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024