Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivorο Αλέξης Παππάς έκανε μια πρόταση στον James Καφετζή προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.
Συγκεκριμένα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας πρότεινε την επόμενη φορά που η μπλε και η κόκκινη ομάδα χάσουν την ασυλία, οι δυο τους να βγουν στον τάκο.
O James αποδέχθηκε αυτή την πρόταση, ωστόσο λίγο πριν το αποψινό αγώνισμά ο James ανέφερε πως κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να το συζητήσει με την ομάδα του.
Ο Σάκης Κατσούλης πήρε τον λόγο και ήταν φανερά ενοχλημένος με την αλλαγή της θέσης του James και τότε ο Νίκος Μπάρτζης θέλησε να κάνει μια αντιπρόταση. Σε περίπτωση που κόκκινοι και μπλε χάσουν οι υποψήφιου να είναι ο Σάκης, ο ίδιος, ο Αλέξης και ο James.
Ο Σάκης Κατσούλης δέχθηκε τελικά αυτή την πρόταση και μένει τελικά να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας