Σε δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκεται ο Άρης Βανταράκης μετά τα σχόλια του Φοίβου περί bullying, παρά τις εξηγήσεις που ακολούθησαν.

«Τα παίρνεις πολύ προσωπικά και δεν μου αρέσει αυτό και σου έχω φυλαγμένο και κάτι από την αρχή. Είχε κάνει μεγάλο θέμα, την πρώτη φορά που σας είχα μιλήσει για την Κόνη και το πείραγμα που της είχατε κάνει, είχα πει ότι μπορεί να καταλήξει σε bullying.

Με ενόχλησε πάρα πολύ, αυτό που έγινε την επόμενη ημέρα. Ότι πήγατε και της μεταφέρατε ότι εγώ είπα πως της κάνατε bullying. Απαιτώ να το δεις το απόσπασμα όταν βγεις από το παιχνίδι. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι της κάνατε bullying. Δεν θα παίρνεις αυτά που λέω και θα τα διαστρεβλώνεις», είπε ο Φοίβος στον Άρη κατά τη διάρκεια του live.

Ο παίκτης μετά απ’ όλα αυτά βρίσκεται σε άβολη θέση και δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν έχουμε την ευκαιρία με τον κύριο Φοίβο να συζητήσουμε και να καταλάβει πως είμαι σαν άνθρωπος. Όπως και να έχει, είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εγώ για τη δουλειά του, τον σέβομαι απόλυτα, όπως και τους υπόλοιπους κριτές μας.

Οι κριτές θα μας κρίνουν, όπως πρέπει να μας κρίνουν, αλλά δέχομαι την κριτική σχετικά με αυτό που θα τους παρουσιάσω στη σκηνή… Δεν δέχομαι όμως να πούνε για τον χαρακτήρα μου κάτι που δεν ισχύει».

Δείτε τις δηλώσεις:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο