Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of Fame: Τα σχόλια για bullying και η παρεξήγηση Φοίβου - Άρη

House of Fame: Τα σχόλια για bullying και η παρεξήγηση Φοίβου – Άρη

Σε άβολη θέση βρίσκεται ο Άρης Βανταράκης μετά τις δηλώσεις του κριτή.

Σε δύσκολη θέση φαίνεται να βρίσκεται ο Άρης Βανταράκης μετά τα σχόλια του Φοίβου περί bullying, παρά τις εξηγήσεις που ακολούθησαν.

«Τα παίρνεις πολύ προσωπικά και δεν μου αρέσει αυτό και σου έχω φυλαγμένο και κάτι από την αρχή. Είχε κάνει μεγάλο θέμα, την πρώτη φορά που σας είχα μιλήσει για την Κόνη και το πείραγμα που της είχατε κάνει, είχα πει ότι μπορεί να καταλήξει σε bullying.

Με ενόχλησε πάρα πολύ, αυτό που έγινε την επόμενη ημέρα. Ότι πήγατε και της μεταφέρατε ότι εγώ είπα πως της κάνατε bullying. Απαιτώ να το δεις το απόσπασμα όταν βγεις από το παιχνίδι. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι της κάνατε bullying. Δεν θα παίρνεις αυτά που λέω και θα τα διαστρεβλώνεις», είπε ο Φοίβος στον Άρη κατά τη διάρκεια του live.

Ο παίκτης μετά απ’ όλα αυτά βρίσκεται σε άβολη θέση και δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν έχουμε την ευκαιρία με τον κύριο Φοίβο να συζητήσουμε και να καταλάβει πως είμαι σαν άνθρωπος. Όπως και να έχει, είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εγώ για τη δουλειά του, τον σέβομαι απόλυτα, όπως και τους υπόλοιπους κριτές μας.

Οι κριτές θα μας κρίνουν, όπως πρέπει να μας κρίνουν, αλλά δέχομαι την κριτική σχετικά με αυτό που θα τους παρουσιάσω στη σκηνή… Δεν δέχομαι όμως να πούνε για τον χαρακτήρα μου κάτι που δεν ισχύει».

Δείτε τις δηλώσεις:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024