Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θα έχει πολλές κούπες ακόμα για τον Θρύλο

Θα έχει πολλές κούπες ακόμα για τον Θρύλο

Ο Ολυμπιακός σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή και στο βόλεϊ, φτάνοντας τα 30 πρωταθλήματα. Ο θρύλος ράβει αστέρια

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού σήκωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη, την κούπα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Και ήταν μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα του λιμανιού, καθώς οι πειραιώτες έφτασαν τα 30 πρωταθλήματα.

Έτη φωτός μπροστά λοιπόν και στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να κατακτούν πανάξια τον τίτλο.

Οι κούπες και τα αστέρια λάμπουν στην τροπαιοθήκη και την φανέλα του Ολυμπιακού αντίστοιχα, με τους πρωταθλητές να είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, κάτι που δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει κανείς.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πανηγύρισαν την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου και είναι σίγουρο πως στο μεγάλο λιμάνι έχουν ήδη στρέψει το ενδιαφέρον τους στην κατάκτηση και του Λιγκ Καπ.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος, Δημήτρης Καζάζης γνωρίζει πολύ καλά ότι οι παίκτες του πρέπει να δείξουν προσοχή και συγκέντρωση για να κατακτήσουν και τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς, ώστε η οικογένεια του Ολυμπιακού να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, έχει μεγάλη σημασία για τους πειραιώτες η επιστροφή στην φυσική τους θέση, μετά την περσινή σεζόν που ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός «είπε» με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως είναι έτοιμος να «γράψει» ένα νέο σερί τίτλων κι αυτός είναι ο μεγάλος στόχος όλων στον σύλλογο.

Και για να μην ξεχνιόμαστε. Εκατομμύρια οπαδοί του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Εκατομμύρια οπαδοί των ερυθρόλευκων είδαν με περηφάνεια το βίντεο για το πώς ράφτηκε το τρίτο αστέρι στην φανέλα της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Και όλοι βεβαίως θέλουν να βλέπουν την ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα να λάμπει, όλοι θέλουν να βλέπουν τους ερυθρόλευκους στην κορυφή.

Είναι δεδομένο πως ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας θα χαρίσει κι άλλες στιγμές περηφάνιας στον κόσμο του Ολυμπιακού, σε μια χρονιά που επαναλαμβάνουμε είναι πολύ δύσκολη λόγω κοροναϊού.

Ο Ολυμπιακός έκανε όμως τις σωστές κινήσεις, εμπιστεύτηκε σ’ αυτή την δύσκολη χρονιά έναν Έλληνα προπονητή και δικαιώθηκε για τις επιλογές του.

Ο Δημήτρης Καζάζης, που έκανε ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, διαχειρίστηκε σωστά το ρόστερ της ομάδας του και ευτύχησε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Δεν ήταν εύκολο λόγω και των ειδικών συνθηκών με τα άδεια γήπεδα, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού φρόντισε να έχει έτοιμη την ομάδα του για την μεγάλη επιστροφή.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός ήταν η πιο έτοιμη ομάδα στις κρίσιμες «μάχες» του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας με μεγάλες νίκες πως είναι η καλύτερη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός κατακτά το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο και έπεται συνέχεια, με τα τμήματα του Ερασιτέχνη να χαρίζουν μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο.

Γι’ αυτό και η στήριξη του κόσμου στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024