Ποιος είπε ότι το NBA δεν έχει την ένταση του; Στο παιχνίδι Λος Άντζελες Λέικερς – Τορόντο Ράπτορς σημειώθηκε μία σύρραξη που διήρκεσε αρκετά λεπτά και δεν σταμάτησε εύκολα.
Ο καυγάς άρχισε όταν ο Ανουόμπι σταμάτησε με φάουλ τον Σρέντερ, εκείνος αντέδρασε και οι δύο παίκτες άρχισαν να σπρώχνονται.
Ο Χάρελ μπλέχτηκε επιχειρώντας να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και τότε ο διαπληκτισμός μεγάλωσε με τη συμμετοχή και άλλων αθλητών.
Χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων το συμβάν διακόπηκε, αλλά οι διαιτητές απέβαλλαν τους Ανουόμπι και Χάρελ.
Δείτε τον καυγά:
The Lakers and Raptors had to be separated after a physical play between Dennis Schröder and OG Anunoby.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.