Αλαμάνος: Αποδίδει ο σχεδιασμός για το ΕΣΥ – Γίνεται υπερπροσπάθεια από τους γιατρούς
«Υπάρχει σχεδιασμός. Τον βλέπουμε. Είμαστε οργανωμένοι, υπάρχουν σίγουρα προβλήματα, αλλά το μεγαλύτερο ζήτημα είναι οι νεκροί. Αυτός ο ιός είναι ιός killer. Πρέπει όλοι να φοράμε μάσκα και να κρατάμε αποστάσεις, μόνο έτσι θα σταματήσει αυτό το πράγμα», ανέφερε ο διευθυντής ΜΕΘ Covid του ΚΑΤ.
Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο Διευθυντής ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου «ΚΑΤ», Γιάννης Αλαμάνος, τονίζοντας πως χτες το βράδυ έγιναν 10 εισαγωγές ασθενών, ωστόσο καμία δεν ήταν Covid.
«Δεν κάναμε καμία εισαγωγή covid στην κλινική Covid. Το ΚΑΤ ποτέ δεν είχε διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ», τονίζοντας πως σίγουρα υπάρχει μία λίστα σε άλλα νοσοκομεία, ωστόσο όλες οι μονάδες κάνουν εισαγωγές από αυτά τα νοσοκομεία.
Ο κ. Αλαμάνος τόνισε πως οι γιατροί κάνουν υπερπροσπάθεια, ενώ ανέφερε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι ανοίγουν συνεχώς νέες κλίνες Covid.
«Υπάρχει σχεδιασμός. Τον βλέπουμε. Είμαστε οργανωμένοι, υπάρχουν σίγουρα προβλήματα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι νεκροί. Αυτός ο ιός είναι ιός killer. Πρέπει όλοι να φοράμε μάσκα και να κρατάμα αποστάσεις, μόνο έτσι θα σταματήσει αυτό το πράγμα», ανέφερε ο διευθυντής ΜΕΘ Covid του ΚΑΤ.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας