O κύριος Γραμμένος φεύγοντας αποφάσισε να βγει στις τηλεοράσεις για να εξωραΐσει την εικόνα του. Δεν κάνει κάποιον ιδιαίτερο απολογισμό του έργου του. Τι να πει άλλωστε. Περιορίζεται να δηλώσει ότι επί των ημερών του ήρθες το VAR. To θεωρεί κάτι σαν προσωπική του επιτυχία. Προφανώς μας περνάει για αμερικανάκια ή σαν ιθαγενείς στον Αμαζόνιο που τους προσφέρθηκαν χάντρες και καθρεφτάκια. Το VAR καθιερώθηκε από την ΟΥΕΦΑ και μπήκε σε όλα τα πρωταθλήματα περίπου την ίδια χρονική περίοδο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League
Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε και τους Νικς – Η καταληκτική ημερομηνία για να γίνει trade, η επιθυμία του και οι πιθανότητες για τη Euroleague.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.