Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η «επιστροφή» και η μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Η «επιστροφή» και η μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Ο Ζοσέ Σα είναι και πάλι στα πάνω του ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποδεικνύει σε κάθε ματς πόσο πολύτιμος είναι για τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, καθώς οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Άρη με 1-0.

Ήταν μια σημαντική νίκη ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος ότι οι πειραιώτες έπαιξαν από το 41’ με δέκα παίκτες.

Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το χθεσινό ματς στο Φάληρο είναι η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ζοσέ Σα, αλλά και ο ηγετικός ρόλος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην άμυνα των ερυθρόλευκων.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε καλές επεμβάσεις και δείχνει ότι αφήνει πίσω το ντεφορμάρισμα.

Θυμίζουμε πως ο Σα ήταν καλός και στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδος στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ κι έκανε καλή εμφάνιση και χθες εναντίον του Άρη.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τα παιχνίδια που ακολουθούν, ότι ο 28χρονος γκολκίπερ είναι ξανά σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας και η καλή εμφάνιση του Πορτογάλου πορτιέρε ικανοποίησε τον Πέδρο Μαρτίνς.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ο χειρισμός του Πέδρο Μαρτίνς στο ντεφορμάρισμα του συμπατριώτη του, καθώς αποδείχθηκε ότι η εμπιστοσύνη που έδειξε ο προπονητής του Ολυμπιακού στον Σα, βοήθησε τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού ν’ ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

Έπαιξε κι αυτό σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του Ζοσέ Σα στις καλές εμφανίσεις.

Πρέπει όμως να σταθεί κάποιος και στην απόδοση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου καθώς ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δείχνει πόσο σημαντικό ρόλο θα έχει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα του λιμανιού.

Ο Παπασταθόπουλος δείχνει την ποιότητα του και το πόσο μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους, με το που φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού.

Είναι μια σπουδαία μεταγραφή για τους πρωταθλητές και ο Σωκράτης έδειξε και στον αγώνα με τον Άρη, ότι η εμπειρία του και οι σωστές τοποθετήσεις κάνουν την διαφορά.

Ο Παπασταθόπουλος είναι στόπερ που θα προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, έχοντας μάλιστα κάνει προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά αλλά έχοντας επίσης και καλό τέμπο από τα συνεχόμενα ματς μετά την μεταγραφή του στους πρωταθλητές.

Η μεταγραφή του διεθνούς κεντρικού αμυντικού ήταν μια πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς πρωταθλητών καθώς ο Μαρτίνς έχει στην διάθεσή του έναν παίκτη – ηγέτη για το κέντρο της αμυντικής διάταξης του Ολυμπιακού.

Ο Σωκράτης δείχνει με την εμπειρία του πώς θα κάνει την διαφορά και στο  μεγάλο λιμάνι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι με την απόφαση που πήραν τον Ιανουάριο, προχωρώντας στην απόκτηση του Παπασταθόπουλου.

Αυτές είναι οι κινήσεις που κάνουν την διαφορά και ο Ολυμπιακός είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέτει στο ρόστερ του έναν στόπερ με τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Σωκράτη.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024