Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ηττήθηκε με 11-10 από τη Μλάντοστ στο Ζάγκρεμπ, στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων προημιτελικό του Euro Cup.
Η ομάδα του Κόλιανιν είχε προηγηθεί με 9-8, αλλά οι Κροάτες πέρασαν με 11-9 και το γκολ του Τρούλου, 7 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, που μείωσε στο τελικό 11-10, μπορεί να αποδειχθεί χρυσό για την ελληνική ομάδα εν όψει της ρεβάνς την προσεχή Τετάρτη 24/3, όπου έχει τη δυνατότητα να αναστρέψει υπέρ της τα πράγματα και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.
Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα σε μία πολύ ισχυρή (έστω και χωρίς τους τραυματίες Κονσταντίν Κχάρκοφ και Άντε Βίσκοβιτς) Μλάντοστ και έδειξε ότι έχει τόσο την ποιότητα όσο και την ικανότητα να φτάσει στη νίκη – πρόκριση στον αγώνα της Ελλάδας σε μία εβδομάδα από τώρα.
Βασικά όπλα της Βουλιαγμένης η φοβερή άμυνα στον λιγότερο και η υπομονή στην επίθεση (πρώτος σκόρερ ο Χρήστος Αφρουδάκης με τρία γκολ).
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Βινίσιους «καθάρισε» για την ισπανική ομάδα στο επεισοδιακό παιχνίδι της Λισαβώνας, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ. Ο σκόρερ κατηγόρησε τον Πρεστιάνι της Μπενφίκα για ρατσιστική επίθεση
Ο Ντουέ μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Ντεμπελέ με το σκορ στο 2-0 για τη Μονακό και το γύρισε με δύο γκολ και μία ασίστ για το 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν.