Με μία υποθετική ανάρτησή της στο Facebook, η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου επιχείρησε να καυτηριάσει με τον δικό της τρόπο τις πρόσφατες –πολυσχολιασμένες- δηλώσεις του Αλέξη Κούγια με αφορμή την ανάληψη υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη.
Η ίδια γράφει:
«Σκέψου τώρα υποθετικά μιλώντας, όταν δούλευα εγώ με τον Τόλη Βοσκόπουλο στα Δειλινά, να με εκβίαζε (λέμε τώρα) κάθε βράδυ πως θα με διώξει αν δεν πάω μαζί του, ενώ στο πρώτο τραπέζι καθόταν μέρα παρά μέρα ο Κούγιας! Φαντάσου, λέμε τώρα, να τολμούσα εγώ να κάνω καταγγελία εκείνες τις εποχές, τι επάγγελμα θα έλεγε πως κάνω! Υποθετικά μιλώντας πάντα»
Δείτε την ανάρτηση:
Σκέψου τώρα υποθετικά μιλώντας, όταν δούλευα εγώ με τον Τόλη Βοσκόπουλο στα Δειλινά, να με εκβίαζε (λέμε τώρα) κάθε…
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας