Πάτρα : 41 κρούσματα κοροναϊού στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Ανάστατοι οι σωφρονιστικοί ζητούν να εμβολιαστούν άμεσα
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα μετά τον εντοπισμό 41 κρουσμάτων κοροναϊού σε κρατούμενους. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διαμαρτύρονραι και ζητούν να εμβολιαστούν άμεσα καθώς η διασπορά του ιού μεταξύ των κρατουμένων της φυλακής είναι μεγάλη. Σύμφωνα με το tempo24 στο νοσηλεύονται Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα έχουν μεταφερθεί δύο από τους κρατούμενους ενώ […]
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα μετά τον εντοπισμό 41 κρουσμάτων κοροναϊού σε κρατούμενους. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διαμαρτύρονραι και ζητούν να εμβολιαστούν άμεσα καθώς η διασπορά του ιού μεταξύ των κρατουμένων της φυλακής είναι μεγάλη.
Σύμφωνα με το tempo24 στο νοσηλεύονται Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα έχουν μεταφερθεί δύο από τους κρατούμενους ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούνται απομονωμένοι στην γ’ πτέρυγα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας