Το κρεμασμένο πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε σε απόμερο δασικό μέρος στην περιοχή της Δροσιάς στη Χαλκίδα, με τις Αρχές να προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα egnomi.gr, το πτώμα του άνδρα βρισκόταν κρεμασμένο σε πεύκο σε κατάσταση αποσύνθεσης και το εντόπισαν πολίτες που είχαν μεταβεί στην περιοχή για σωματική άσκηση.
Οι πολίτες ενημέρωσαν έντρομοι την Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα για το συμβάν.
Συγκεκριμένα, την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η εξακρίβωση της ταυτότητας του νεκρού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας