Ανοιχτό Πανεπιστήμιο : Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 16 Μαρτίου για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα
Όπως αναφέρει η διοίκηση του Ιδρύματος, φέτος για πρώτη φορά προσφέρονται δύο νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, στην «Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία» και στο «Ευρωπαϊκό Δίκαιο»
Φοιτητές και φοιτήτριες από την ηλικία των 18 ετών και βεβαίως απόφοιτους Λυκείου, ανεξάρτητα από την διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων θα επιλέξει σύντομα το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο που ανακοίνωσε ότι ξεκινάει η φετινή διαδικασία αιτήσεων εισδοχής νέων φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, σε 8 Προπτυχιακά και 44 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.
Η ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, είναι η 16η Μαρτίου 2021.
Όπως αναφέρει η διοίκηση του Ιδρύματος, φέτος για πρώτη φορά προσφέρονται δύο νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, στην «Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία» και στο «Ευρωπαϊκό Δίκαιο».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας