Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει αποφασίσει να μείνει τη νέα σεζόν στην ομάδα του Παρισιού, χωρίς όμως να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όπως του ζητά επίμονα η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας
Πρέπει να κάνουν υπομονή οι «μνηστήρες» του Κιλιάν Μπαπέ.
Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό όμιλο ESPN, ο γάλλος σταρ σκεφτόταν το τελευταίο διάστημα αν πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ή θα ζητήσει μεταγραφή το καλοκαίρι.
Τελικά αποφάσισε κάτι άλλο.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, έχει αποφασίσει να μείνει τη νέα σεζόν στην ομάδα του Παρισιού και ταυτόχρονα, όμως, να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, όπως του ζητά επίμονα η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας.
Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό μεταγραφών, ο Μπαπέ έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του από την 1η Ιανουαρίου 2022.
Το πιθανότερο είναι να φύγει από την Παρί το καλοκαίρι του 2022 με ποσό που θα συμφωνηθεί με τη διοίκηση, ώστε να μην παραχωρηθεί χωρίς αντάλλαγμα.
Αυτό το ποσό αναμένεται να οριστεί περίπου στα 150 με 180 εκατ. ευρώ.
Οι Παριζιάνοι έδωσαν το 2017 180 εκατ. ευρώ στη Μονακό για πάρουν τα δικαιώματά του.
Στην κακή άμυνα που έπαιξε η Εθνική μας απέναντι στην Ουγγαρία στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό κι έδωσε «σύνθημα» ανασύνταξης ενόψει μικρού τελικού.
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.