Σάγια : Ο επιχειρηματίας που της ζήτησε να κάνει «κονσομασιόν»
Καταγγελία ότι επιχειρηματίας με τον οποίο είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν έφθασε μέχρι και τα όρια τη μαστροπείας, κατήγγειλε η δημοφιλής τραγουδίστρια, Σάγια
Καταγγελία ότι επιχειρηματίας με τον οποίο είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν έφθασε μέχρι και τα όρια τη μαστροπείας, κατήγγειλε η δημοφιλής τραγουδίστρια, Σάγια.
Μιλώντας στον Alpha, η Σάγια υποστήριξε ότι όταν άρχιζε την καριέρα της δούλευε σε μαγαζί στο οποίο ο επιχειρηματίας της ζήτησε να κάνει «κονσομασιόν».
«Όταν πρωτοξεκίνησα έπαθα το πρώτο μου σοκ από επιχειρηματία, ο οποίος ήθελε να μας βγάλει να κάνουμε κανονικότητα «κονσομασιόν». Κάθε βράδυ γινόταν και ένα meeting ότι: «Είστε απαράδεκτοι δεν βοηθάτε την επιχείρηση, να κάθεστε με τους πελάτες, να βγαίνετε μαζί τους και για ένα φαγητό. Δεν είναι κακό να αλλάξουμε και τα τηλέφωνα μας για να φέρουμε κόσμο στο μαγαζί». Από την οποία δουλειά εγώ έφυγα», ανέφερε αρχικά η Σάγια.
«Μου έχουν τύχει και μάνατζερ που έπρεπε να καταλάβω ότι ήθελε κάτι παραπάνω από μένα για να κάνει όλα αυτά τα πράγματα για μένα. (μου έλεγε) Δεν είσαι καθόλου έξυπνη, που θα είμαστε, λέει, σχέση και εγώ θα κάνω τα πάντα για σένα και ξέρω τόσο κόσμο και θα σε κάνω σταρ», κατέληξε η δημοφιλής τραγουδίστρια.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας