Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η δημοσιοποίηση φωτογραφίας από την οποία φέρεται μέσα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) να γινόταν κορωνοπάρτι ,παρά τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία.
Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η δημοσιοποίηση φωτογραφίας από την οποία φέρεται μέσα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) να γινόταν κορονοπάρτι ,παρά τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων και σε θετική περίπτωση να εξεταστεί αν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά της πανδημίας του κοροναϊού.
Το κορονοπάρτι
Σημειώνεται ότι στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε χθες, Τετάρτη, εμφανίζονται έξι αστυνομικοί με πολιτικά, αγκαλιασμένοι, χωρίς μάσκες, χωρίς μέτρα ασφαλείας, να πίνουν ουίσκυ και βότκα.
Όλα αυτά συνέβησαν μέσα στα γραφεία της γραμματείας, πριν από τέσσερις με πέντε μέρες.
Την απίστευτη εικόνα, ανέβασαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο διαδίκτυο, προκαλώντας αγανάκτηση και οργή στους συναδέλφους τους της Άμεσης Δράσης που βρίσκονται στον δρόμο, καθώς καλούνται να ελέγχουν την εφαρμογή του νόμου για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του κοροναϊού, και την ίδια στιγμή κάποιοι με την ανεύθυνη συμπεριφορά τους τούς ακυρώνουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κέντρο επιχειρήσεων, στους ασυρμάτους επικοινωνίας, αλλά και στο τηλεφωνικό κέντρο του 100, ήδη υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ άτομα που έχουν νοσήσει.
Για το περιστατικό έχει ήδη διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας