Μετά τη βαριά ήττα από την Αταλάντα αλλά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ίντερ, η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 της Μπολόνια εκτός έδρας.
Τέλος σε μια πολύ κακή εβδομάδα που προηγήθηκε έβαλε η Μίλαν. Η ομάδα του Πιόλι άφησε πίσω τη βαριά ήττα από την Αταλάντα και τον αποκλεισμό από την Ίντερ στο Κύπελλο καθώς επικράτησε με 2-1 της Μπολόνια εκτός έδρας και ξέφυγε με πέντε βαθμούς από τη συμπολίτισσά της που έχει όμως ματς λιγότερο.
Η Μίλαν ήταν πολύ καλύτερη από το ξεκίνημα κι έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Στο 12ο λεπτό ο Σκορούπσκι και το δοκάρι έσωσαν την Μπολόνια ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ερναντές, με τον τερματοφύλακα της Μπονόνια να λέει στη συνέχεια «όχι» στον Ιμπραΐμοβιτς αλλά και σε σουτ του Ρομανιόλι.
Στο 24′ ο Λεάο κέρδισε πέναλτι, ο τρομερός Σκορούπσκι νίκησε τον Ζλάταν αλλά ο Ρέμπιτς στην επαναφορά πλάσαρε για το 1-0 της Μίλαν. Ο Ντοναρούμα έκανε μια καλή επέμβαση σε προσπάθεια του Σανσόνε στο 39′ και στο 41′ ο Σκορούπσκι έβγαλε και την κεφαλιά του Καλάμπρια.
Οι «ροσονέρι» κέρδισαν κι άλλο πέναλτι στο 54′ με τον Κεσί να αναλαμβάνει αυτή τη φορά την εκτέλεση και να κάνει το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Μπολόνια ήταν να μειώσει σε 1-2 με πλασέ του Πόλι στο 81′ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Μέσα στο 2025, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προχώρησαν σε πολλές ανανεώσεις και επεκτάσεις συμβολαίων, με τις περιπτώσεις των Εβάν Φουρνιέ και Κέντρικ Ναν να ξεχωρίζουν…
«Σκούρα» τα πράγματα για τον Έντσο Μαρέσκα, που δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του με την Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία.