Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο εντυπωσιακό βίντεο από την FKA twigs

Νέο εντυπωσιακό βίντεο από την FKA twigs

Στο βίντεο εμφανίζεται και η εγκατάσταση «Fons Americanus» της Kara Walker-ένα δεκατριών μέτρων σιντριβάνι που είχε φιλοξενηθεί στο παρελθόν στην Tate.

Η FKA twigs παρέα με τον Λονδρέζο ράπερ Headie One και τον παραγωγό Fred again.. κυκλοφόρησαν το καινούργιο κομμάτι «Don’t Judge Me».

Το τραγούδι συνοδεύεται και από ένα εντυπωσιακό βίντεο σε σκηνοθεσία του Emmanuel Adjei (ο οποίος γύρισε πριν λίγους μήνες και το Black is King της Μπιγιόνσε).

Στο βίντεο βλέπουμε την FKA twigs να χορεύει αρχικά σε ένα άδειο δωμάτιο ενώ ο Headie One περπατάει στον δρόμο. Γρήγορα η ιστορία παίρνει μια πιο υπερφυσική διάσταση ενώ σε πλάνα εμφανίζεται και το «Fons Americanus».

Το έργο της εικαστικού Kara Walker που έχει παρουσιαστεί νωρίτερα στην Tate είναι ένα δεκατριών μέτρων σιντριβάνι γεμάτο συμβολισμούς που ασκεί κριτική στην Βρετανική Αυτοκρατορία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το βίντεο του «Don’t Judge Me» πραγματεύεται τα βιώματα των μαύρων ανθρώπων στη σύγχρονη Βρετανία και πρεσβεύει έναν κοινό «αγώνα ενάντια στον αόρατο δυνάστη που ενισχύεται από πολιτισμικές, συστημικές και δομικές προκαταλήψεις- που είναι δύσκολο να εντοπιστεί και ακόμη πιο δύσκολο να ξεπεραστεί».

Σε συνέντευξή της στα μέσα Οκτωβρίου η FKA twigs είχε αναφέρει πως κατά τη διάρκεια του lockdown ηχογράφησε στο σπίτι της ένα ολόκληρο νέο άλμπουμ.

Πρόσφατα η ίδια κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της Shia LaBeouf κατηγορώντας τον για κακοποιητική συμπεριφορά και επίθεση ενώ στην αρχή της εβδομάδας αναφέρθηκε ξανά στο θέμα, σε συζήτησή της με τον γνωστό δημοσιογράφο του BBC Λούι Θερού.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024