Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τώρα «μιλάει» και ο Μπρούμα με γκολ – χρυσάφι

Τώρα «μιλάει» και ο Μπρούμα με γκολ – χρυσάφι

Ο Πορτογάλος εξτρέμ κάνει την διαφορά στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού και δείχνει πως ο Μαρτίνς μπορεί να ποντάρει πάνω του

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο του στο Περιστέρι και πήρε μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Είναι από αυτές τις νίκες που συνηθίζουμε να λέμε ότι δίνουν τίτλους και η κατάκτηση των τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό στο συγκεκριμένο ματς ήταν ότι καλύτερο για τους πρωταθλητές ενόψει και του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Το ματς με τον Ατρόμητο κρίθηκε από το γκολ που πέτυχε ο Μπρούμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κι αξίζει να σταθεί κάποιος στον ακραίο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Είναι ξεκάθαρο ότι στα τελευταία ματς των πειραιωτών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, βλέπουμε έναν «άλλο» Μπρούμα.

Έναν παίκτη που βγάζει στο χορτάρι τα στοιχεία που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι κι αυτό είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό νέο για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος άσος της ομάδας του λιμανιού είναι ανεβασμένος και προσφέρει λύσεις τόσο δημιουργικά όσο και στο σκοράρισμα και γκολ όπως αυτό στο Περιστέρι έχουν πολύ μεγάλη αξία.

Όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για την ψυχολογία του 26χρονου άσου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ στο ξεκίνημα της σεζόν από τραυματισμούς.

Ο Μπρούμα είχε σταθεί άτυχος αλλά βλέπουμε ότι τώρα είναι σε θέση να δώσει πράγματα στον Ολυμπιακό κι αυτό είχε φανεί εδώ κι ένα μήνα από την εικόνα του παίκτη στο Ρέντη.

Ο Μαρτίνς έβλεπε μια μεγάλη προσπάθεια από τον παίκτη του και η αλήθεια είναι πως ο Μπρούμα το πάλεψε πολύ για να ξεπεράσει τις ατυχίες με τους τραυματισμούς.

«Φώναξε» στον προπονητή του πως είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία και μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε με τον 26χρονο άσο.

Του έδειξε να καταλάβει πως η προσπάθεια που έκανε δεν θα πάει στράφι και ο Μπρούμα είναι εδώ για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία στα τελευταία ματς και ο Μαρτίνς χαμογελά βλέποντας τον Πορτογάλο εξτρέμ να δίνει πολύτιμες λύσεις.

Είναι μεγάλη υπόθεση για τον 51χρονο κόουτς του Ολυμπιακού να υπολογίζει σ’ έναν ακόμα παίκτη για τα άκρα της επίθεσης και ο Μπρούμα μπορεί να εξελιχθεί σ’ ένα έξτρα «όπλο» στην ερυθρόλευκη επίθεση.

Θα πρέπει μάλιστα εδώ να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος κινήθηκε πολύ έξυπνα στην φάση του γκολ που πέτυχε, καθώς ήταν σ’ ετοιμότητα να κυνηγήσει την φάση βλέποντας το λάθος του αντιπάλου του.

Ολοκλήρωσε μάλιστα την φάση με εξαιρετικό σουτ και με το γκολ αυτό χάρισε στην ομάδα του μια πολύ σημαντική νίκη.

Ο Μπρούμα ανεβάζει ρυθμό κι αυτή είναι μια «νέα» μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Το ζητούμενο βέβαια για τους πρωταθλητές είναι να συνεχίσει ο 26χρονος εξτρέμ σε αυτούς τους ρυθμούς, να έχει δηλαδή διάρκεια στην απόδοσή του.

Τα μηνύματα που στέλνει ο Πορτογάλος είναι ενθαρρυντικά και ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024