Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ πέρασε ο Παναθηναϊκός από τη Λάρισα, επικρατώντας 98-89. Ο πρωταθλητής Ελλάδας είχε το προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η γηπεδούχος είχε τον τρόπο να διατηρείται κοντά στο σκορ και να του βάζει δύσκολα.
Όμως, με ένα ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο και με πιο σοβαρή αμυντική συμπεριφορά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός διεύρυνε τη διαφορά και έφτασε στην επικράτηση.
Με το «διπλό» ο Παναθηναϊκός επανήρθε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο και επέκτεινε το σερί του στο 10-1.
Ήταν ένα αποτέλεσμα που το ήθελε ο Όντεντ Κάτας, προκειμένου να κερδίσει χρόνο και ηρεμία, για να δουλέψει με το υλικό του. Επίσης, η αυτοπεποίθηση των παικτών του αναπτερώνεται και τους επιτρέπει να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί στη Euroleague.
Όσο για τη Λάρισα, η απόδοση της σε τρία δεκάλεπτα της δίνει αισιοδοξία για να προσπαθήσει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ενδεχομένως περιμένοντας και ενίσχυση, όπως ανέφερε ο προπονητής της Κώστας Παπανικολόπουλος.
Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο MVP στα 19’58» που χρησιμοποιήθηκε από τον Όντεντ Κάτας, και είχε 16 πόντους (με 4/5 δίποντα και 8/8 βολές), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 λάθος,
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.