Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε λίγο θα «βλέπουν» και πόκεμον…

Σε λίγο θα «βλέπουν» και πόκεμον…

Στα μισά ακριβώς του πρωταθλήματος ο αήττητος Ολυμπιακός είναι στο +11 από την ΑΕΚ και στο +12 από τον ΠΑΟΚ. Με «σκληρή»… εξυγίανση, με «δικούς μας», με όλα τα κόζια δικά τους. Λογικό να βλέπουν μέχρι και πόκεμον…

Δεν μπορείς παρά να σταθείς δίπλα στο «δράμα» τους. Είναι κατανοητό αυτό που ζουν. Πέρσι είδαν τον Ολυμπιακό να κάνει πλάκα, +18 στο πρωτάθλημα, νταμπλ και εντυπωσιακά ρεκόρ. Φέτος στα μισά της διαδρομής, ακριβώς, δεν… βλέπουν τον Ολυμπιακό.

Τους καταλαβαίνω. Απόγνωση. Τι να πεις και τι να δικαιολογήσεις. Αφήστε που τα… επαναστατικά «φέρτε τις Κυριακές μας πίσω» εξαντλήθηκαν και δεν επανακυκλοφορούν… Πάνε και οι Κυριακές, πάνε και οι Τετάρτες. Τα πάντα όλα που έλεγε και μια ψυχή.

Όταν με «σκληρή»… εξυγίανση, με «δικούς σου» παντού, με όλα τα κόζια με το μέρος τους, έχεις χάσει την επαφή με τον Ολυμπιακό τότε είναι λογικό να βλέπεις φάουλ, πέναλτι, οφσάιντ, επιθετικά φάουλ, κίτρινες, κόκκινες και… πορτοκαλί κάρτες.

Σε λίγο έτσι όπως πάει το πράγμα θα βλέπουν και… πόκεμον. Τους θυμάστε τους «καμένους» (με το συμπάθιο) που κατέβαιναν στο Σύνταγμα και στην Αριστοτέλους και κυνήγαγαν τα… Γιαπωνέζικα ξωτικά;

Έ, κάπως έτσι θα γίνει το πράγμα και εδώ. Δεν έχουν και άλλη επιλογή άλλωστε, τι να πουν δηλαδή; Πως δεν τον «βλέπουν» αγωνιστικά τον Ολυμπιακό; Να πουν τα παραμύθια για ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ, Υπουργούς και διάφορα άλλα κλασσικά και εικονογραφημένα;

Πάνε αυτά, τελείωσαν. Τώρα είναι όλοι «δικοί τους», το φωνάζουν έτσι και αλλιώς. Και με αυτές τις συνθήκες δεν βλέπουν τον Ολυμπιακό μετά από 18 αγωνιστικές.

Το διπλό στο Περιστέρι βλέπετε ήταν από αυτά που λέμε «καρυδάτο». Και ήρθαν μετά οι δικέφαλοι και έκατσαν στο Χ στην Τούμπα. Κατά την ταπεινή μου γνώμη η ΑΕΚ «αυτοκτόνησε». Δικό της ματς δεν πήρε. Αλλά όταν κάνεις τέτοια λάθη πίσω τότε τα πληρώνεις.

Το ζητούμενο βεβαίως για τον Ολυμπιακό είναι να μείνει προσηλωμένος στο στόχο του. Και να μην ξεχάσει πως έχουμε άλλες 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ο στόχος πρέπει να είναι να μεγαλώσει η διαφορά. Όσο πιο μεγάλη τόσο καλύτερα. Με αρχή το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Καιρός να τον νικήσει και στο «Καραισκάκης».

Όσο για τους… εξυγιαντές. Θα δουν και… πόκεμον. Είπαμε από την μια απόγνωση, από την άλλη απόλαυση!

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024