Μια βάρκα με περίπου 10 μετανάστες και πρόσφυγες «έδεσε» σήμερα το πρωί στην ακτή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στον Καρά Τεπέ.
Κυριολεκτικά δηλαδή οι επιβαίνοντες αποβιβάσθηκαν μέσα στον καταυλισμό, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πλέον φρουρούμενα σημεία του νησιού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.
Τουλάχιστον εννέα άτομα μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί και μπει σε καραντίνα προκειμένου να ελεγχθούν υγειονομικά.
Παράλληλα αναζητούνται σύμφωνα με πληροφορίες άλλα τρία περίπου άτομα τα οποία και «χάθηκαν» μέσα στον καταυλισμό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας