Συγκλονιστικές εικόνες : Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
Συγκλονίζουν οι εικόνες του αυτοκινήτου από το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε αργά το βράδυ στη γέφυρα του Γαλλικού Ποταμού πριν τον κόμβο με την Εγνατία Οδό, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Σαν από θαύμα σώθηκε 35χρονος οδηγός Ι.Χ. όταν το όχημα που οδηγούσε καρφώθηκε σε αστικό λεωφορείο αργά το βράδυ της Τρίτης στη γέφυρα του Γαλλικού Ποταμού πριν τον κόμβο με την Εγνατία Οδό, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Στο νοσοκομείο
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 21:50 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 35χρονο οδηγό.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας